Bu lisede günde 2200 kişiye yemek üretiliyor

Sakarya’da hizmet veren ikinci yemek üretim atölyesi konumunda olan Karasu Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, günde 2 bin 200 kişiye yemek üretimi yapıyor.

+2
Haber albümü için resme tıklayın

Pandemi döneminde maske üretimiyle kurumlara ve vatandaşlara katkıda bulunan  Karasu Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, yemek atölyesinde de günde 2 bin 200 kişiye yemek üretimi yapıyor. Bu doğrultuda bir dizi ziyaretler kapsamında lisenin yemek atölyesinde giden Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, burada öğretmen ve öğrencilerin yemek uygulaması çalışmalarına katıldı. Yemek üretimi yapan okulun kütüphane, kantin ve diğer bölümlerini de gezen Savaşçı, başarılı çalışmalarından dolayı okul yöneticilerini, öğretmenleri ve öğrencileri tebrik etti.

# EĞİTİM İLE İLİŞKİLİ:

15 Oca 2022 - 15:53 Sakarya/ Karasu- Eğitim --- Okunma



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak T54 Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan T54 hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler T54 editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı T54 değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sakarya'da yaşadığın için mutlu musun?