Pilot Yayın'da gündem: Sakarya'nın yemek kültürü

İletişim Uzmanı Hakan Çetinbaş’ın hazırlayıp sunduğu sosyokültürel radyo programı Pilot Yayın’da bu hafta Sakarya’nın yemek kültürü konuşulacak.

Hakan Çetinbaş, Pilot Yayın’da ağırlayacağı Şef Doğan Anapa ile Sakarya’nın yemek kültürünü, sembol yemeklerinden ıslama köftenin hikâyesini ve tozlu raflarda kalmış reçetelere kadar birçok konuyu konuşacak. Pilot Yayın, bu akşam ve her cuma saat 18.00’de 90.0 frekanslı Ada FM’de ve www.adafm.net‘ten canlı yayımlanacaktır.

22 Eki 2021 - 15:03 - Yaşam --- Okunma


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak T54 Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan T54 hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA) tarafından servis edilen tüm haberler T54 editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı T54 değil haberi geçen ajanstır.




Anket Sakarya'da yaşadığın için mutlu musun?