Gastronomi öğrencileri gümüş madalya kazandı

SUBÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, “Yılın En İyi Üniversite Ekip Yarışması” kategorisinde gümüş madalya kazandı.

Gastronomi öğrencileri gümüş madalya kazandı
Haber albümü için resme tıklayın

Tuzla Belediyesi’nin ev sahipliğinde 20’ncisi düzenlenen ‘Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri’, 30 ülkeden 78 farklı kategoride bin 500 yarışmacı ve 70 özel jürinin katılımıyla gerçekleştirildi. Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2’nci sınıf öğrencilerinden Muhammed Yakuphan Obut, Sima Demirci ve Ahmet Güler  ‘Yılın En İyi Üniversite Ekip Yarışması’ kategorisinde gümül madalya almaya hak kazandı.

GURUR DUYUYORUZ

Öğrencilerinin başarılarıyla gurur duyduklarını dile getiren SUBÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başkanı Doç. Dr. Serkan Şengül; +1 Uygulamalı Eğitim Modeli kapsamında sektörle birlikte öğrencileri iş hayatına hazırladıklarını belirterek, uygulama mutfağında gerçekleştirdikleri gastronomi eğitimlerinin bu başarılarda önemli bir payı olduğunu ifade etti. SUBÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sarıışık ise, turizm sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan yetiştirmenin önemine vurgu yaparak, başarılarından dolayı akademisyen ve öğrencileri tebrik etti.

 

 

 

 

 

25 Ara 2023 - 12:50 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak T54 Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan T54 hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler T54 editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı T54 değil haberi geçen ajanstır.



Anket Sizce Sakarya'nın en önemli sorunu ne?
Tüm anketler