İsmail Salkım vefat etti

Sakarya’da farklı firmaların beyaz eşya servisi olarak uzun yıllar hizmet veren İsmail Salkım, yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü

  Sakarya’da farklı firmaların beyaz eşya yetkili servisi olarak hizmet veren ve Serdivan Yazlık’ta ikamet eden İsmail Salkım bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Bu akşam saatlerinde hayata veda eden Salkım 46 yaşındaydı.

Salkım’ın cenazesi Yazlık Köprübaşı mahallesinde kılınacak ikindi ve cenaze namazları sonrası Yazlık Karaboğaz Mezarlığında defnedilecek

Merhuma Allah’tan rahmet sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

18 Eki 2023 - 01:00 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak T54 Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan T54 hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler T54 editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı T54 değil haberi geçen ajanstır.

01

Sapancali54 - ALLAH MEKANİNİ CENNET EYLESİN NUR İCİNDE YATSİN COK İYİ BİR İNSANDİ. İLK USTAM COK EMEGİ VARDİ USTUMUZDE ALLAH RAHMET EYLESİN

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 09 Kasım 15:09


Anket Hangi ilçe belediye başkanı görevine devam etsin?
Tüm anketler