Klarnetçi Türkan kazada can verdi

Kaynarca'da dün akşam saatlerinde hasta taşıyan ambulans ile otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan klarnetçi Türkan Alkan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber albümü için resme tıklayın

Kaza, dün akşam saatlerinde Kaynarca- Karasu yolu Küçük Kaynarca mevkiinde meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, Kaynarca istikametine doğru seyir halinde olan ve içinde hasta bulunan Ö.A. kontrolündeki 54 E 7900 plakalı ambulans ile Sezgin G. kontrolündeki 54 FB 422 plakalı otomobil kavşakta çarpıştı. Meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Sezgin G. ile yanında bulunan ve düğünlerde klarnet çaldığı öğrenilen Türkan Alkan (55) yaralandı. Ambulansta bulunan hasta ise başka bir ambulansla Yenikent Devlet Hastanesine götürüldü. Durumun haber verilmesi üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerince yapılan müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırılan yaralılardan Türkan Alkan, kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ambulans kazasında hayatını kaybeden Alkan, Kaynarca Karamanlar Mahallesi Yukarı Sarıköy Camii’nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanacak.

09 Eki 2023 - 20:16 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak T54 Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan T54 hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler T54 editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı T54 değil haberi geçen ajanstır.



Anket Hangi ilçe belediye başkanı görevine devam etsin?
Tüm anketler