Dr. Ahmet Diken hayatını kaybetti

Sakarya’nın en eski fizik tedavi uzmanlarından Dr. Ahmet Diken 92 yaşında hayata veda etti

Sakarya’nın en eski fizik tedavi uzmanı, emekli albay Dr. Ahmet Diken, bir süredir tedavi gördüğü rahatsızlığı nedeniyle yaşamını yitirdi. 92 yaşında hayata veda eden Ahmet Diken için 2018 yılında Tabip Odası meslekte 60 yaşını doldurduğu özel gece düzenlemişti.

Dr. Ahmet Diken’in cenazesi Serdivan Sapak Camii’nde kılınacak öğle ve cenaze namazının ardından Emirdağ Aile Mezarlığında defnedilecek.

Merhuma Allah’tan rahmet sevenlerine sabır dileriz.

09 Eyl 2023 - 08:26 - Yaşam



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak T54 Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan T54 hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler T54 editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı T54 değil haberi geçen ajanstır.



Anket Hangi ilçe belediye başkanı görevine devam etsin?
Tüm anketler