Engelsiz yürekler gönüllerince eğlendi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi engelsiz hobi kursu öğrencileri yaz aylarının vazgeçilmezi piknikte buluştu. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen programda engelsiz yürekler, aileleriyle birlikte güzel bir gün geçirdi.

Haber albümü için resme tıklayın

Engelsiz yürekler Sapanca’ da düzenlenen piknik programında müzik eşliğinde şarkılar söyleyip danslar etti. Aileler çocuklarının sevinçlerine ortak olurken, zaman zaman duygu dolu anlar da yaşadı. Programın ilerleyen saatlerinde serbest zaman etkinliğiyle gölün kıyısında doğanın eşsiz güzelliğinin keyfini süren öğrenciler, anılarına bir yenisini daha ekledi.

ENERJİ ALIYORUZ

‘Engelsiz Yaz Pikniği’nin ardından yapılan açıklamada, “Özel çocuklarımızın sosyal hayata katılımını önemsiyor, birbirlerine olan bağlılıklarını kuvvetlendirecek, onları sevinç ve mutluluk katacak çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Engelsiz yüreklerimizin buluştuğu piknik programımızda da çok güzel zaman geçiren öğrencilerimizin mutluluğu hiçbir şeye değişilmez. Önümüzdeki süreçte de özel çocuklarımıza yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz” denildi.

05 Eyl 2023 - 18:30 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak T54 Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan T54 hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler T54 editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı T54 değil haberi geçen ajanstır.



Anket Hangi ilçe belediye başkanı görevine devam etsin?
Tüm anketler