Ferizli’de meclis toplandı

Ferizli Belediyesi, bir aylık meclis tatilinin ardından Eylül ayı meclis toplantısını Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu başkanlığında gerçekleştirdi. Meclis toplantısında gündemdeki iki maddeye ek olarak bir madde daha eklendi ve toplamda üç madde karara bağlandı.

Haber albümü için resme tıklayın

Toplantının başlangıcında, ebediyete irtihal eden Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ve Ferizli Seyifler Mahallesi Muhtarı Yücel Akmeşe bir kez daha saygı ve rahmetle anıldı. Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, açılış konuşmasında bu hafta ders başı yapan anaokulu ve birinci sınıf öğrencileri ile öğretmenlerine başarılı bir eğitim yılı diledi. Önümüzdeki hafta ders başı yapacak olan diğer öğrenci ve öğretmenlere de başarılar diledi.

KALDIRIM’A TEŞEKKÜR

Başkan Gündoğdu, ayrıca Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Vali Çetin Oktay Kaldırım'a Ferizli ilçesi adına teşekkür ederek, "Sayın Kaldırım, ilçemize bıraktığınız güzel anılar için teşekkür ederiz. Rabbim yolunuzu açık etsin." ifadelerini kullandı. Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, Çetin Oktay Kaldırım'ın Ferizli'ye kattığı değerleri ve bıraktığı olumlu izlenimleri takdir ettiğini belirtti.

SATIŞ YETKİSİ VERİLDİ

Ferizli Belediyesi’ne ait Kemalpaşa Mahallesi'ndeki 660 metrekarelik arsa ve Bakırlı Mahallesi'nde yol fazlası vasfındaki 1.910 metrekarelik taşınmazın satışı konusunda belediye başkanı ve encümene yetki verilmesine karar verildi. Bu teklif mali hizmetler müdürlüğü tarafından sunuldu ve oybirliği ile kabul gördü. Sakarya Ferizli İlçesi'nde daha önce Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanan 1/5000 ölçekli revizyon nazım imar planına uygun olarak hazırlanan 1/1000 ölçekli revizyon uygulama imar planları, imar ve şehircilik müdürlüğünün teklifi üzerine oybirliği ile imar komisyonuna havale edildi. Gündeme ek olarak, Ferizli Park Bahçe Hizmetleri Gıda Pazarlama İnş. San. Tic. LTD.ŞTİ. şirketinden 2020 model iki hidromek marka iş makinesinin Ferizli Belediyesi'ne hibe olarak kabul edilmesine oybirliği ile onay verildi.

04 Eyl 2023 - 20:29 Sakarya/ Ferizli- Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak T54 Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan T54 hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler T54 editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı T54 değil haberi geçen ajanstır.



Anket Hangi ilçe belediye başkanı görevine devam etsin?
Tüm anketler