Sevgi ve tebessüm SGM’de lezzete dönüştü

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezinin özel çocukları ve anneleri mutfak atölyesinde buluştu.

+3
Haber albümü için resme tıklayın

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Gelişim Merkezi’nde devam eden engelsiz hobi kursları renkli etkinlik ve buluşmalarla devam ediyor. Engelsiz yürekler aileleri ile birlikte SGM mutfak atölyesinde buluştu.

Eğlenceli anların yaşandığı etkinlikte öğrenciler annelerinden börek ve gözleme yapmanın püf noktalarını öğrendi. Börek ve gözlemeleri büyük özveri ve titizlikte yapan anneler, pişirme işlemi sonrasında tatlarına çocukları ile baktı. Anneler, hobi kurslarında eğitim gören özel çocuklarını heyecan dolu ve leziz etkinlikte buluşturan Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini sundu.

28 Tem 2023 - 17:14 - Gündem



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak T54 Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan T54 hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler T54 editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı T54 değil haberi geçen ajanstır.



Anket Hangi ilçe belediye başkanı görevine devam etsin?
Tüm anketler