Kavgayı ayırırken silahla vuruldu

Adapazarı ilçesi Karaköy Mahallesi'nde meydana gelen olayda kavgayı ayırmak isteyen adam silahla yaralandı.

C.Y. isimli şahıs ile 15 yaşındaki Cesur A.'nın akrabası tartışırken olay büyüyüp kavgaya dönüştü. Cesur A. kavgayı ayırmak için araya girdiğinde C.Y. tabancasını ateşledi. Silahtan çıkan kurşunlarla yaralanan Cesur A. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Silahlı saldırgan ise oluşan karambolden yararlanarak kayıplara karıştı.

Polis her yerde silahlı saldırganı arıyor.

# Polis

24 Tem 2023 - 23:04 - Asayiş



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak T54 Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan T54 hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler T54 editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı T54 değil haberi geçen ajanstır.



Anket Hangi ilçe belediye başkanı görevine devam etsin?
Tüm anketler