'Pandemi sonrası çocuk olmak' semineri

Serdivan Belediyesi Çocuk Akademisi, Yaz döneminde eğitim gören öğrencilerin velileri için Veli/Aile Seminerleri düzenliyor. Çocuk Akademisi’nin her hafta yenilenen içerikleri ile çocuklar atölye çalışmalarında hem eğlenip hem de öğrenirken onları sabırla bekleyen veliler için de verimli bir zaman aralığı oluşturmayı amaçlıyor.

Haber albümü için resme tıklayın

Katılım Ücretsiz

Alanında uzman Psikolojik Danışman tarafından verilen ve Yaz Dönemi boyunca devam edecek olan seminerlerde bugün “Pandemi Sonrası Çocuk Olmak” başlıklı etkinlik gerçekleştirildi.

Veliler tarafından büyük ilgiyle karşılanan programda; pandemi sürecinin çocuklar üzerindeki etkileri konuşulurken, bu süreçteki sosyal ve duygusal gelişimlerinin üzerinde duruldu.

Çocukların duygularının farkına varabilme, onları ifade edebilme ve yönetebilme becerilerinin geliştirilmesine yönelik paylaşımlarda bulunulduğu dile getirildi.

12 Tem 2023 - 16:14 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak T54 Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan T54 hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler T54 editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı T54 değil haberi geçen ajanstır.



Anket Hangi ilçe belediye başkanı görevine devam etsin?
Tüm anketler