Hendek Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Başkanlığında Hendek Belediyesi Ana Hizmet binasında gerçekleşti. Meclis 9 gündem maddesini görüşerek karara bağladı. Başkan Babaoğlu Hac vazifesini yerine getirmek adına kutsal topraklarda bulunduğu esnada ilçede meydana gelen sel felaketi ile alakalı olarak tüm vatandaşlara tekrar geçmiş olsun temennisinde bulunup afet dolayısıyla zarar gören alanlarda yaraların sarılması adına çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Başkan Babaoğlu ayrıca tüm vatandaşların geçmiş kurban bayramlarını tebrik etti.
PROF. DR. AYHAN KIZIL CADDESİ
Daha sonra merak edilen soruları cevaplayan Başkan Turgut Babaoğlu, Prof. Dr. Ayhan Kızıl Caddesiyle ilgili gelen soruyla alakalı olarak, “ Halk Bankası ile dolmuş duraklarının olduğu kısımlarda göbek ve servis yolu oluşturma gibi yakın zamanda gerçekleştireceğimiz projemiz var. Sakarya Büyükşehir Belediyesi ile koordinasyon halindeyiz. Kendiler projemizi sunduk cevap bekliyoruz. Çarşı ve Stadyum trafiği bu proje sayesinde daha konforlu bir hale gelecek” dedi.
ESKİ TERMİNAL BİNASI
Başkan Babaoğlu eski terminal binasının durumuyla alakalı olarak ise “ Bölgeye hareket ve değer katacak bir proje için istişarelerimiz devam ediyor. Sadece binayı hareketlendirmek istemiyoruz. Acele karar vermeden düzgün hizmet verecek bir alan oluşturacağız” dedi. Selman dede Mesire alanında bulunan ve daha sonra yıkımı gerçekleşen Selman Dede Hayvanat Bahçesiyle ilgili gelen soruyu cevaplandıran Başkan Babaoğlu, “ Selman Dede mesire alanı içerisinde hayvanların bulunduğu alan hiçbir zaman Hayvanat Bahçesi olmadı. Bizim dönemimizde sürekli bu alan şikayet edildi. Şartları ve izni ile alakalı sürekli problem yaşadık. Zemini ve şartları uygun olmadığı için yerini değiştirme gibi bir kararımız var. Yeni dönemimizde bu projeyi hayata geçirmeyi planlıyoruz” dedi. Turgut Babaoğlu, “90 öğrenci kontenjanı ile Hendek Devlet Bahçeli Fen Lisemiz öğrencilerimizin tercih listelerinde çıkmaya başladı” dedi.
ULUDERE 3. ETAP ÇALIŞMASI
Uludere çayının devam eden 3. Etap Rekreasyon çalışmasıyla ilgili gelen soruya ise “ DSİ ile birlikte ihalesi yapılarak çalışmalarımıza kaldığımız noktadan çağlayan mahallesine kadar aynı şekilde devam edeceğiz. Bu meclisimizin başarısıdır” dedi. Emekli olan çalışanların tazminatlarıyla alakalı olarak ise “ Bir kısmını ödedik bir kısmını ise en geç Salı gününe kadar kendi imkanlarımızla ödemeyi planlıyoruz. Maalesef iller bankasından bu konuda destek alamadık” diye konuştu.
Yorum yazarak T54 Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan T54 hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler T54 editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı T54 değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak T54 Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan T54 hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler T54 editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı T54 değil haberi geçen ajanstır.